The end of a long Day

🇾đŸ‡Ș Det hade varit en intensiv dag. Vi hade fortograferat bröllopsklĂ€nningar och Fiona hade stĂ„tt framför kameran hela dagen; poserat eftertĂ€nksamt och allvarligt, snurrat sig sjĂ€lv varv pĂ„ varv pĂ„ den lilla bakgatan nĂ„gra kvarter frĂ„n Oxford street för att visa hur klĂ€nningarna elegant svepte runt benen. De sista bilderna hade vi just tagit inne i den lilla kyrkan. Ljuset var – i princip – obefintligt nĂ€r blixtarna var avslagna. I det varma ljuset inne i kyrkan slappnar Fiona av ett litet ögonblick. Det Ă€r ingen glamorös bild, men det Ă€r det inte avsikten. Tanken Ă€r att visa en stund av vila i slutet av en lĂ„ng och intensiv dag. Klicka pĂ„ bilden för en större version.
🇬🇧 It had been an intense day. We had been shooting wedding dresses and Fiona had been standing in front of the camera all day; posed thoughtfully and seriously, spinning lap after lap on the small alley a few blocks from Oxford street to show how the dresses elegantly swept. Only a few shots left to do inside the small church. The light was almost non-existent when the flashes were turned off. In the warm light inside the church, Fiona relaxes for a brief moment. It’s not a glamorous image, but it’s not the intention. The idea is to show a moment of rest and thought at the end of a long and intense day. Click on picture for a larger version. ©Tom Gagner

Advertisement

Published by

Tom Gagner Photographer

Freelance Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s