Bo Hansson Katedralsolans Aula, Växjö, 1968

K-Special 23 oktober 2015 ägnades åt musikern Bo Hansson. Under en period under andra halvan av 1960-talet utgjorde han tillsammans med Janne Carlsson bandet Hansson & Karlsson. Hösten 1968 spelade Hansson & Karlsson i Katedralskolans Aula i Växjö. Jag hade alla deras skivor och var förstås på plats tillsammans med min Pentax Spotmatic försedd med ett Super Takumar 50mm /f 1.4 och laddad med Tri-X. Vad annars… Ljuset var nästan obefintligt och det lilla som fanns kom rakt uppifrån. Blixt använde man inte på 60-talet, utan man pressade filmen så gott det gick.
©Tom Gagner Photographer
Bo_Hansson-3
Bo_Hansson-1
Bo_Hansson-2

Advertisement

Published by

Tom Gagner Photographer

Freelance Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s