Black-headed gull

🇾đŸ‡Ș SkrattmĂ„sen Ă€r en ganska vanligt förekommande fĂ„gel lĂ€ngs den svenska kusten och i Europa. I Kalmar, dĂ€r jag bor, brukar en hel del skrattmĂ„sar övervinta, sĂ„ det gĂ„r bra att se dem Ă€ven pĂ„ vintern. För mig Ă€r det ett av de första tecken pĂ„ att vĂ„ren Ă€r i antĂ„gande nĂ€r skrattmĂ„sarna byter till mörkbrun fjĂ€derdrĂ€kt pĂ„ huvudet. Fler bilder pĂ„ skrattmĂ„sar hĂ€r. Klicka pĂ„ bilden för en större version.
🇬🇧 The black-headed gull is commonly seen along the Swedish coast and in Europe. For me the time when the black-headed gulls changes the colour of their head from white to dark brown/black indicates that Spring is on it’s way. Click on picture for a large version. More pictures of black-headed gulls here. ©Tom Gagner

Advertisement

Published by

Tom Gagner Photographer

Freelance Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s