Kitesurfing

🇸🇪 Testade att fotografera kitesurfing för första gången. Riktigt roligt, men svårt att hålla det långa telet (850mm) stilla i den byiga vinden. Hade inget stöd till hands, så det fick bli handhållet. Bra med effektiv bildstabilisering. Det är fortfarande kallt i vattnet, så det är nödvändigt att bära lämplig dräkt. Klicka på bilden för en större version.
🇬🇧 Tested shooting kitesurfers for the tirst time. Quite fun, but a litte bit tricky to hold the long telephoto lens (850mm) steady in the winds. I didn’t have any tripod or so at hand so it had to be hand held. Powerful image stabilization. Click on picture for a larger version. ©Tom Gagner

Advertisement

Published by

Tom Gagner Photographer

Freelance Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s